W. van der Zwan BV - automatendraaiwerk

  Zoeken op de Site

 

Wij gebruiken cookies om te kijken of we onze site kunnen verbeteren.

 
 Onze diensten 
U staat bij ons centraal. Als 100% toeleverancier weten wij, al ruim 55 jaar, dat de klant koning is. Omdat wij geen eigen product hebben, zal onze eigen productie dus ook nooit voorgaan. 
Wat kunnen wij voor U doen? 

Een offerte maken.

ALLE informatie die wij van u ontvangen, zowel voor offertes of voor orders is wordt vertrouwelijk behandeld. Voor elke aanbieding hebben wij informatie nodig, en die kunt u ons als tekening of als voorbeeld aanleveren. Als er nog geen tekening is, maar alleen maar een idee, denken wij graag met u mee om dit idee productie rijp te maken.

Draaien

Dit is ons hoofdvak. Wij draaien wat u vraagt op onze draaiautomaten en langdraaiautomaten.
 

Overige bewerkingen

Als er aan uw product niet alleen gedraaid moet worden, maar er nog meer bewerkingen nodig zijn kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn. Dit geldt ook voor externe bewerkingen zoals warmte- en  oppervlakte behandelingen.
 

Logistiek

De onderdelen moeten op tijd bij u zijn, maar wat is op tijd? Als de afname fluctueert, en te laat bestellen soms regel lijkt is er een eenvoudige oplossing. Dan werken wij voor u op een raamcontract. U geeft aan hoeveel onderdelen u per kwartaal, half of heel jaar denkt te gaan gebruiken. De order die u daarvoor geeft splitsen wij zonodig op in kleinere productie aantallen, en we zorgen dat er altijd een (overeen te komen) hoeveelheid klaar ligt voor onmiddelijke verzending. Dat is dus nooit misgrijpen!. Uiteraard vragen wij voor de overeen te komen productie serie een afname garantie.
 

Voorraad en noodvoorraad.

Voor onze trouwe afnemers hebben wij vaak een kleine noodvoorraad van de meest gebruikte onderdelen op de plank. Het enige wat wij vragen is dat er tijdig een nieuwe serie besteld wordt, want op is nu eenmaal op.

Uw vragen beantwoorden.

Als onze dienstverlening u aanspreekt, en u wilt meer van of over ons weten, dan kunt u ons bellen of mailen.
Een afspraak is zo gemaakt 
Resultaten uit het verleden zeggen niets over de toekomst, en daarom willen wij ons steeds verder verbeteren en opnieuw bewijzen. Uw aansturing is daarbij onontbeerlijk.